In our Weekly Menu this week we offer:
Restaurang Pardis lunchbuffé
Pris 129 kr inkl.
Lördagar: 149 kr
Salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen
(vecka 49)
Salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen
(vecka 49)
Måndag
Måndag 12-02
Havijpolo (Morotsgrytta med nötfärs)
Friterade kyckling, vårrullar och räkor
(serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Pizza
Chicken balti serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Grill:
Kobideh,
Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fångst:
Koljafilé
Dagens vegetarisk
Tisdag
Tisdag 12-03
Tacotallrik
Stekfläsk serveras med löksås och lingon
Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Dagens fisk: Torskfilé
Grill:
Jojeh kabab (Grillad kycklinglårfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst:
Torskfilé
Dagens vegetarisk
Onsdag
Onsdag 12-04
Enchilladas med nötfärs
Grill:
Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Omelett med ost kyckling ock räkor
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst:
Laxfilè serveras med örtris
Dagens vegetarisk
Torsdag
Torsdag 12-05
Gulaschsoppa med crème fraiche serveras med pannkakor, sylt och grädde
Indisk köttgryta serveras med basmatiris
Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor och dill
Wokade äggnudlar
Grill:
Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)
Dagens fångst:
Torskfilé med potatismos och lingonsylt
Dagens vegetariska
Fredag
Fredag 12-06
Indisk Kycklinggryta serverad med basmatris
Fritirade kycklingvinga
Friterade vårrullar – kyckling och rackor ( serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill kobideh, lammfärsspett ( blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatris och tzatziki
Dagens fisk
Dagens vegetariska:
Mirza ghasemi (ugnsgrillade aubergin blandat med vitlök, tomat och ägg)
(Zereshkpolo) Ugnsgrillade kyckling i tomatsås serveras med basmatris, berberisbär och tzatziki
Afterwork 18:00 – 24:00
Lördag
Öppet: 12:00-24:00
Söndag