In our Weekly Menu this week we offer:

Restaurang Pardis lunchbuffé

Pris 120 kr inkl.

Salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen

(vecka 39)

Måndag 09/26

Okragryta (khoreshte bamieh)serveras med basmatiris och tzatziki

Friterade kyckling, vårrullar och räkor
(serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Pizza

Chicken balti serveras med basmatiris

Wokade äggnudlar

Grill:

Kobideh,
Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Dagens fångst:

Koljafilé
Dagens vegetarisk

Tisdag 09/27

Lasagne

Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Dagens fisk: Torskfilé

Grill:

Jojeh kabab (Grillad kycklinglårfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Dagens fångst:

Torskfilé

Dagens vegetarisk

Onsdag 09/28

Chicken tandori

Grill:

Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris

Omelett med ost kyckling ock räkor

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Dagens fångst:

Lax serveras med örtris

Dagens vegetarisk

Torsdag 09/29

Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde

Indisk köttgryta serveras med basmatiris

Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor och dill

Wokade äggnudlar

Grill:

Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)

Dagens fångst:

Torskfilé med potatismos och lingonsylt

Dagens vegetariska

Fredag 09/30

Kycklingsoppa

Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris

Friterade kycklingvingar

Wokade äggnudlar

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Grill:

Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Dagens fångst:

Koljafilé

Dagens vegetariska:

Mirza ghasemi (ugnsgrillade aubergin blandat med vitlök, tomat och ägg)
(Zereshkpolo) Ugnsgrillade kyckling i tomatsås serveras med basmatiris, berberisbär och tzatziki

After Work 18:00 till 23:00

Lunch buffe 12:00-24:00

Stängt