In our Weekly Menu this week we offer:

Restaurang Pardis lunchbuffé

Pris 120 kr inkl.

Lördagar: 140 kr

Salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen

(vecka 22)

Måndag 05/29

Fesenjoon, valnötsgryta med granatäppelsås och kyckling serveras med basmatiris

Friterade kyckling, vårrullar och räkor
(serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Pizza

Chicken balti serveras med basmatiris

Wokade äggnudlar

Grill:

Kobideh,
Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Dagens fångst:

Koljafilé
Dagens vegetarisk

Tisdag 05/30

Stekfläsk serveras med raggmunk och löksås

Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Dagens fisk: Torskfilé

Grill:

Jojeh kabab (Grillad kycklinglårfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Dagens fångst:

Torskfilé

Dagens vegetarisk

Onsdag 05/31

Ugnsgrillad Kcyklingslår serveras med BBQ-sås

Grill:

Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris

Omelett med ost kyckling ock räkor

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Dagens fångst:

Laxfilè serveras med örtris

Dagens vegetarisk

Torsdag 06/01

Gulaschsoppa med crème fraiche serveras med pannkakor, sylt och grädde

Indisk köttgryta serveras med basmatiris

Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor och dill

Wokade äggnudlar

Grill:

Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)

Dagens fångst:

Torskfilé med potatismos och lingonsylt

Dagens vegetariska

Fredag 06/02

Kycklingsoppa

Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris

Friterade kycklingvingar

Wokade äggnudlar

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Grill:

Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Dagens fångst:

Koljafilé

Dagens vegetariska:

Kashke bademjoon (stekt aubergine blandat med mynta, lök och sur yoghurt)
(Zereshkpolo) Ugnsgrillade kyckling i tomatsås serveras med basmatiris, berberisbär och tzatziki

After Work 18:00 till 23:00

Abonnerad

Abonnerad