In our Weekly Menu this week we offer:
Restaurang Pardis lunchbuffé
Pris 120 kr inkl.
Salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen
(vecka 5)
Måndag
Måndag 01/30
Okragryta (khoreshte bamieh)serveras med basmatiris och tzatziki
Friterade kyckling, vårrullar och räkor
(serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Pizza
Chicken balti serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Grill:
Kobideh,
Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fångst:
Koljafilé
Dagens vegetarisk
Tisdag
Tisdag 01/31
Kebabtallrik
Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Dagens fisk: Torskfilé
Grill:
Jojeh kabab (Grillad kycklinglårfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst:
Torskfilé
Dagens vegetarisk
Onsdag
Onsdag 02/01
Kycklingfajitas
Grill:
Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Omelett med ost kyckling ock räkor
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst:
Lax serveras med örtris
Dagens vegetarisk
Torsdag
Torsdag 02/02
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
Indisk köttgryta serveras med basmatiris
Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor och dill
Wokade äggnudlar
Grill:
Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)
Dagens fångst:
Torskfilé med potatismos och lingonsylt
Dagens vegetariska
Fredag
Fredag 02/03
Kycklingsoppa
Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris
Friterade kycklingvingar
Wokade äggnudlar
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill:
Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fångst:
Koljafilé
Dagens vegetariska:
Mirza ghasemi (ugnsgrillade aubergin blandat med vitlök, tomat och ägg)
(Zereshkpolo) Ugnsgrillade kyckling i tomatsås serveras med basmatiris, berberisbär och tzatziki
After Work 18:00 till 23:00
Lördag
Stängt
Söndag