In our Weekly Menu this week we offer:
Restaurang Pardis lunchbuffé
Pris 129 kr inkl.
Lördagar: 149 kr
Salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen
(vecka 12)
Salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen
(vecka 12)
Måndag
Måndag 03-18
Okragryta (khoreshte bamieh)serveras med basmatiris och tzatziki
Friterade kyckling, vårrullar och räkor
(serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Pizza
Chicken balti serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Grill:
Kobideh,
Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fångst:
Koljafilé
Dagens vegetarisk
Tisdag
Tisdag 03-19
Kvällsöppet 18.00 – 01.00
Lasagne
Stekfläsk serveras med löksås och lingon
Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Dagens fisk: Torskfilé
Grill:
Jojeh kabab (Grillad kycklinglårfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst:
Torskfilé
Dagens vegetarisk
Onsdag
Onsdag 03-20
Köttfärslimpa serveras med gräddsås och potatismos
Grill:
Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Omelett med ost kyckling ock räkor
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst:
Laxfilè serveras med örtris
Dagens vegetarisk
Torsdag
Torsdag 03-21
Gulaschsoppa med crème fraiche serveras med pannkakor, sylt och grädde
Indisk köttgryta serveras med basmatiris
Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor och dill
Wokade äggnudlar
Grill:
Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)
Dagens fångst:
Torskfilé med potatismos och lingonsylt
Dagens vegetariska
Fredag
Fredag 03-22
Kycklingsoppa
Indisk Kycklinggryta serverad med basmatris
Fritirade kycklingvinga
Friterade vårrullar – kyckling och rackor ( serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill kobideh, lammfärsspett ( blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatris och tzatziki
Daagens fisk
Dagens vegetariska:
Kashke bademjoon (stekt aubergine blandat med mynta, lök och sur yoghurt)
(Zereshkpolo) Ugnsgrillade kyckling i tomatsås serveras med basmatris, berberisbär och tzatziki
Afterwork 18:00 – 23:00
Lördag
Öppettider: 12:00-02:00
Söndag