In our Weekly Menu this week we offer:
Restaurang Pardis lunchbuffé
Pris 135 kr inkl.
Lördagar: 155 kr
Salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen
(vecka 16)
Salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen
(vecka 16)
Måndag
Måndag 04-14
Khoreshte Gheymeh(nötgryta med gula linser serveras med basmatiris och tzatziki)
Friterade kyckling, vårrullar och räkor
(serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Pizza
Chicken balti serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Grill:
Kobideh,
Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fångst:
Koljafilé
Dagens vegetarisk
Tisdag
Tisdag 04-15
Grekiskabiffar
Stekfläsk, serveras med löksås och lingon
Raggmunk
Ghormesabzi
Grill:
Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Joojeh Kabab(Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatzikii
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Omelett med ost kyckling ock räkor
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst:
Laxfilè serveras med örtris
Dagens vegetarisk
Onsdag
Onsdag 04-16
Ugnsgrillad Kycklinglår med currysås
Grill:
Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Omelett med ost kyckling ock räkor
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst:
Laxfilè serveras med örtris
Dagens vegetarisk
Torsdag
Torsdag 04-17
Lammlägg
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
Friterade kyckling, vårrullar och räkor
(serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Pizza
Chicken balti serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Grill:
Dagens fångst:
Koljafilé
Dagens vegetarisk
Fredag
Fredag 04-18
Indisk Kycklinggryta serverad med basmatris
Fritirade kycklingvinga
Friterade vårrullar – kyckling och rackor ( serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill kobideh, lammfärsspett ( blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatris och tzatziki
Dagens fisk
Dagens vegetariska:
Kashke bademjoon (stekt aubergine blandat med mynta, lök och sur yoghurt)
(Zereshkpolo) Ugnsgrillade kyckling i tomatsås serveras med basmatris, berberisbär och tzatziki
Afterwork 18:00 – 24:00
Lördag
Abonnerad
Söndag