In our Weekly Menu this week we offer:

Restaurang Pardis lunchbuffé

Pris 135 kr inkl.

Lördagar: 155 kr

Salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen

(vecka 14)

Måndag 03-31

Khoreshte lobya, serveras med basmatiris och tzatziki

Friterade kyckling, vårrullar och räkor
(serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Pizza

Chicken balti serveras med basmatiris

Wokade äggnudlar

Grill:

Kobideh,
Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Dagens fångst:

Koljafilé
Dagens vegetarisk

Tisdag 04-01

Köttfärslimpa

Stekfläsk, serveras med löksås och lingon

Raggmunk

Ghormesabzi

Grill:

Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Joojeh Kabab(Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatzikii

Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris

Omelett med ost kyckling ock räkor

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Dagens fångst:

Laxfilè serveras med örtris

Dagens vegetarisk

Onsdag 04-02

Kyckling kebab

Grill:

Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris

Omelett med ost kyckling ock räkor

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Dagens fångst:

Laxfilè serveras med örtris

Dagens vegetarisk

Torsdag 04-03

Lammlägg

Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde

Friterade kyckling, vårrullar och räkor
(serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Pizza

Chicken balti serveras med basmatiris

Wokade äggnudlar

Grill:

Joojeh Kabab
(Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Dagens fångst:

Koljafilé
Dagens vegetarisk

Fredag 04-04

Indisk Kycklinggryta serverad med basmatris

Fritirade kycklingvinga

Friterade vårrullar – kyckling och rackor ( serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Grill kobideh, lammfärsspett ( blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatris och tzatziki

Dagens fisk

Dagens vegetariska:

Kashke bademjoon (stekt aubergine blandat med mynta, lök och sur yoghurt)

(Zereshkpolo) Ugnsgrillade kyckling i tomatsås serveras med basmatris, berberisbär och tzatziki

Afterwork 18:00 – 24:00

Abonnerad

Abonnerad