In our Weekly Menu this week we offer:
Restaurang Pardis lunchbuffé
Kära vänner,
Vi vill härmed meddela att efter många fantastiska år i den vackra staden Göteborg, har Restaurang Pardis nu stängt sina dörrar där.
Åren vi haft tillsammans har varit fyllda med underbara minnen, oförglömliga smaker, festligheter, konserter och stunder som för alltid kommer att finnas i våra hjärtan.
Från djupet av våra hjärtan vill vi tacka var och en av er – våra kära gäster, trogna kunder, vänner och artister – som stått vid vår sida under alla dessa år. Ert stöd och värme har varit vår största drivkraft och inspiration.
Men detta är inte ett slut – det är början på något nytt…
Med stor glädje kan vi nu meddela att vår nya restaurang i Oslo, Norge, snart öppnar. Vi ser fram emot att få fortsätta denna resa tillsammans med er där, med samma kvalitet, värme och kärlek som alltid.
Tack för att ni är med oss i detta nya kapitel.
Med värme,
Restaurang Pardis – Ledningen
Åren vi haft tillsammans har varit fyllda med underbara minnen, oförglömliga smaker, festligheter, konserter och stunder som för alltid kommer att finnas i våra hjärtan.
Restaurang Pardis – Ledningen
(vecka 19)
Måndag
Måndag 04-14
Khoreshte Gheymeh(nötgryta med gula linser serveras med basmatiris och tzatziki)
Friterade kyckling, vårrullar och räkor
(serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Pizza
Chicken balti serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Grill:
Kobideh,
Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fångst:
Koljafilé
Dagens vegetarisk
Tisdag
Tisdag 04-15
Grekiskabiffar
Stekfläsk, serveras med löksås och lingon
Raggmunk
Ghormesabzi
Grill:
Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Joojeh Kabab(Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatzikii
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Omelett med ost kyckling ock räkor
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst:
Laxfilè serveras med örtris
Dagens vegetarisk
Onsdag
Onsdag 04-16
Ugnsgrillad Kycklinglår med currysås
Grill:
Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Omelett med ost kyckling ock räkor
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst:
Laxfilè serveras med örtris
Dagens vegetarisk
Torsdag
Torsdag 04-17
Lammlägg
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
Friterade kyckling, vårrullar och räkor
(serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Pizza
Chicken balti serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Grill:
Dagens fångst:
Koljafilé
Dagens vegetarisk
Fredag
Fredag 04-18
Indisk Kycklinggryta serverad med basmatris
Fritirade kycklingvinga
Friterade vårrullar – kyckling och rackor ( serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill kobideh, lammfärsspett ( blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatris och tzatziki
Dagens fisk
Dagens vegetariska:
Kashke bademjoon (stekt aubergine blandat med mynta, lök och sur yoghurt)
(Zereshkpolo) Ugnsgrillade kyckling i tomatsås serveras med basmatris, berberisbär och tzatziki
Afterwork 18:00 – 24:00
Lördag
Abonnerad
Söndag