In our Weekly Menu this week we offer:

Restaurang Pardis lunchbuffé

Pris 129 kr inkl.

Lördagar: 149 kr

Salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen

(vecka 47)

Måndag 11-18

Sellerigryta

Friterade kyckling, vårrullar och räkor
(serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Pizza

Chicken balti serveras med basmatiris

Wokade äggnudlar

Grill:

Kobideh,
Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Dagens fångst:

Koljafilé
Dagens vegetarisk

Tisdag 11-19

Spaghetti

Stekfläsk serveras med löksås och lingon

Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Dagens fisk: Torskfilé

Grill:

Jojeh kabab (Grillad kycklinglårfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Dagens fångst:

Torskfilé

Dagens vegetarisk

Onsdag 11-20

Flygande Jacob

Grill:

Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris

Omelett med ost kyckling ock räkor

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Dagens fångst:

Laxfilè serveras med örtris

Dagens vegetarisk

Torsdag 11-21

Gulaschsoppa med crème fraiche serveras med pannkakor, sylt och grädde

Indisk köttgryta serveras med basmatiris

Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor och dill

Wokade äggnudlar

Grill:

Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)

Dagens fångst:

Torskfilé med potatismos och lingonsylt

Dagens vegetariska

Fredag 11-22

Indisk Kycklinggryta serverad med basmatris

Fritirade kycklingvinga

Friterade vårrullar – kyckling och rackor ( serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Grill kobideh, lammfärsspett ( blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatris och tzatziki

Dagens fisk

Dagens vegetariska:

Mirza ghasemi (ugnsgrillade aubergin blandat med vitlök, tomat och ägg)

(Zereshkpolo) Ugnsgrillade kyckling i tomatsås serveras med basmatris, berberisbär och tzatziki

Afterwork 18:00 – 24:00

Abonnerad

Abonnerad