In our Weekly Menu this week we offer:

Restaurang Pardis lunchbuffé

Kära vänner,

Vi vill härmed meddela att efter många fantastiska år i den vackra staden Göteborg, har Restaurang Pardis nu stängt sina dörrar där.
Åren vi haft tillsammans har varit fyllda med underbara minnen, oförglömliga smaker, festligheter, konserter och stunder som för alltid kommer att finnas i våra hjärtan.

Från djupet av våra hjärtan vill vi tacka var och en av er – våra kära gäster, trogna kunder, vänner och artister – som stått vid vår sida under alla dessa år. Ert stöd och värme har varit vår största drivkraft och inspiration.

Men detta är inte ett slut – det är början på något nytt…

Med stor glädje kan vi nu meddela att vår nya restaurang i Oslo, Norge, snart öppnar. Vi ser fram emot att få fortsätta denna resa tillsammans med er där, med samma kvalitet, värme och kärlek som alltid.

Tack för att ni är med oss i detta nya kapitel.

Med värme,
Restaurang Pardis – Ledningen

(vecka 19)

Måndag 04-14

Khoreshte Gheymeh(nötgryta med gula linser serveras med basmatiris och tzatziki)

Friterade kyckling, vårrullar och räkor
(serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Pizza

Chicken balti serveras med basmatiris

Wokade äggnudlar

Grill:

Kobideh,
Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Dagens fångst:

Koljafilé
Dagens vegetarisk

Tisdag 04-15

Grekiskabiffar

Stekfläsk, serveras med löksås och lingon

Raggmunk

Ghormesabzi

Grill:

Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Joojeh Kabab(Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatzikii

Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris

Omelett med ost kyckling ock räkor

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Dagens fångst:

Laxfilè serveras med örtris

Dagens vegetarisk

Onsdag 04-16

Ugnsgrillad Kycklinglår med currysås

Grill:

Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris

Omelett med ost kyckling ock räkor

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Dagens fångst:

Laxfilè serveras med örtris

Dagens vegetarisk

Torsdag 04-17

Lammlägg

Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde

Friterade kyckling, vårrullar och räkor
(serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Pizza

Chicken balti serveras med basmatiris

Wokade äggnudlar

Grill:

Joojeh Kabab
(Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Dagens fångst:

Koljafilé
Dagens vegetarisk

Fredag 04-18

Indisk Kycklinggryta serverad med basmatris

Fritirade kycklingvinga

Friterade vårrullar – kyckling och rackor ( serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Grill kobideh, lammfärsspett ( blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatris och tzatziki

Dagens fisk

Dagens vegetariska:

Kashke bademjoon (stekt aubergine blandat med mynta, lök och sur yoghurt)

(Zereshkpolo) Ugnsgrillade kyckling i tomatsås serveras med basmatris, berberisbär och tzatziki

Afterwork 18:00 – 24:00

Abonnerad

Abonnerad