Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 110 kr inkl. salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka 22) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16
Måndag 05/31
Loobiapolo, saffransdoftande pilaffris med nötfärs och haricots Verts
Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Pizza
Chicken balti serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fångst: Koljafilé
Dagens vegetarisk
Tisdag 06/01
Pannbiff med rödvinssås
Biffstroganoff
Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklinglårfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Torskfilé
Dagens vegetarisk
Onsdag 06/02
Kyckling ned BBQ sås
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst: Lax serveras med örtris
Dagens vegetarisk
Torsdag 06/03
Gulaschsoppa med pannkakor
Indisk köttgryta serveras med basmatiris
Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor och dill
Wokade äggnudlar
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)
Dagens fångst: Strömming med potatismos och lingon
Dagens vegetariska
Fredag 06/04
Kashkebademjan
(stekt aubergine blandat med mynta, lök och sur yoghurt)
Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris
Friterade kycklingvingar
Wokade äggnudlar
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fångst: Kolja filé
Dagens vegetariska: Mirza ghasemi (ugnsgrillade aubergin blandat med vitlök, tomat och ägg)
(Zereshkpolo )Ugnsgrillade kyckling i tomatsås serveras med basmatiris, berberisbär och tzatziki
Lördag 06/05
Abonnerad
Söndag 06/06
Abonnerad
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!