Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 110 kr inkl. salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka 16) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16

Måndag 04/19

Gheymeh  (nötgryta med gula linser och stekt  serveras med basmatiris och tzatziki)

   Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Pizza

Chicken balti serveras med basmatiris

Wokade äggnudlar

Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Dagens fångst: Koljafilé

Dagens vegetarisk

Tisdag 04/20

Mexikans Tarlik

Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris

  Dagens fisk: Torskfilé

Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklinglårfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Wokade äggnudlar

Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

   Dagens fångst: Torskfilé

Dagens vegetarisk

Onsdag 04/21

Wokade risnudlar

Enchilada

Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Dagens fångst: Lax serveras med örtris

Dagens vegetarisk

Torsdag 04/22

   Ärtsoppa

Indisk köttgryta serveras med basmatiris

Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor och dill

Wokade äggnudlar

Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)

Dagens fångst: Strömming med potatismos och lingon

Dagens vegetariska

Fredag 04/23

Kashkebademjan

(stekt aubergine blandat med mynta, lök och sur yoghurt)

Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris

Friterade kycklingvingar

Wokade äggnudlar

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Dagens fångst: Kolja filé

  Dagens vegetariska: Mirza ghasemi (ugnsgrillade aubergin blandat med vitlök, tomat och ägg)

(Zereshkpolo )Ugnsgrillade kyckling i tomatsås serveras med basmatiris, berberisbär och tzatziki

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *