Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 110 kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka 11) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16

Måndag 03/15

Gheymeh(nötgryta med gula linser serveras med basmatiris och tzatziki)

   Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås

Pizza

Chicken balti serveras med basmatiris

Wokade äggnudlar

Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Dagens fångst: Koljafilé

Dagens vegetarisk

Tisdag 03/16

Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås

Hamburgare tallrik

Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris

  Dagens fisk: Torskfilé

Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklinglårfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Wokade äggnudlar

Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

   Dagens fångst: Torskfilé

Dagens vegetarisk

Onsdag 03/17

Wokade risnudlar

Ugnsgrillad kycklinglår med BBQ-sås

Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Dagens fångst: Lax serveras med örtris

Dagens vegetarisk

Torsdag 03/18

Gulaschsoppa med pannkakor, sylt och grädde

Indisk köttgryta serveras med basmatiris

Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor och dill

Wokade äggnudlar

Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)

Dagens fångst: Torskfilé  med potatismos och lingonsylt

Dagens vegetariska

Fredag 03/19

Kycklingsoppa

Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris

Friterade kycklingvingar

Wokade äggnudlar

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Dagens fångst: Kolja filé

  Dagens vegetariska: Mirza ghasemi (ugnsgrillade aubergin blandat med vitlök, tomat och ägg)

(Zereshkpolo )Ugnsgrillade kyckling i tomatsås serveras med basmatiris, berberisbär och tzatziki

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *