Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 110 kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka 10) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16
Måndag 03/08
Sellerigryta (khoreshte karafs)serveras med basmatiris och tzatziki
Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås
Pizza
Chicken balti serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fångst: Koljafilé
Dagens vegetarisk
Tisdag 03/09
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås
Husets lasagne
Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Dagens fisk: Torskfilé
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklinglårfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst: Torskfilé
Dagens vegetarisk
Onsdag 03/10
Wokade risnudlar
Ugnsgrillad kycklinglår med currysås
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst: Lax serveras med örtris
Dagens vegetarisk
Torsdag 03/11
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
Indisk köttgryta serveras med basmatiris
Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor och dill
Wokade äggnudlar
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)
Dagens fångst: Torskfilé med potatismos och lingonsylt
Dagens vegetariska
Fredag 03/12
Kycklingsoppa
Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris
Friterade kycklingvingar
Wokade äggnudlar
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fångst: Kolja filé
Dagens vegetariska: Mirza ghasemi (ugnsgrillade aubergin blandat med vitlök, tomat och ägg)
(Zereshkpolo )Ugnsgrillade kyckling i tomatsås serveras med basmatiris, berberisbär och tzatziki
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!