Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 110 kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka52) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16
Måndag 21/12
Saffransdoftande pilaffris med nötfärssås och brytbönor serveras med tzatziki
Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås
Pizza
Chicken balti serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fångst: Koljafilé
Dagens vegetariska
Tisdag 22/12
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås
Kebabtallrik
Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Dagens fisk: Torskfilé
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklinglårfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst: Torskfilé
Dagens vegetariska
Onsdag 23/12
Wokade risnudlar
Ugnsgrillad kycklinglår med BBQ-sås
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst: Lax serveras med örtris
Dagens vegetarisk
Torsdag 24/12
Julafton – STÄNGT
Fredag 25/12
Juldagen
Öppettider:12:00-22:00
Kycklingsoppa
Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris
Friterade kycklingvingar
Wokade äggnudlar
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fångst: Kolja filé
Dagens vegetariska: Mirza ghasemi (ugnsgrillade aubergin blandat med vitlök, tomat och ägg)
(Zereshkpolo )Ugnsgrillade kyckling i tomatsås serveras med basmatiris, berberisbär och tzatziki
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!