Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 110 kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka52) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16

Måndag 21/12

   Saffransdoftande pilaffris med nötfärssås och brytbönor serveras med tzatziki

   Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås

Pizza

Chicken balti serveras med basmatiris

Wokade äggnudlar

Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Dagens fångst: Koljafilé

Dagens vegetariska

Tisdag 22/12

Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås

Kebabtallrik

Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris

  Dagens fisk: Torskfilé

Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklinglårfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Wokade äggnudlar

Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

   Dagens fångst: Torskfilé

Dagens vegetariska

Onsdag 23/12

Wokade risnudlar

Ugnsgrillad kycklinglår med BBQ-sås

Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Dagens fångst: Lax serveras med örtris

Dagens vegetarisk

Torsdag 24/12

Julafton – STÄNGT

Fredag 25/12

Juldagen

Öppettider:12:00-22:00

Kycklingsoppa

Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris

Friterade kycklingvingar

Wokade äggnudlar

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Dagens fångst: Kolja filé

  Dagens vegetariska: Mirza ghasemi (ugnsgrillade aubergin blandat med vitlök, tomat och ägg)

(Zereshkpolo )Ugnsgrillade kyckling i tomatsås serveras med basmatiris, berberisbär och tzatziki

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *