Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 110 kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka45 ) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16
Måndag2/11
Sellerigryta (khoreshte karafs)serveras med basmatiris och tzatziki
Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås
Pizza
Biff med grönsaker
Kyckling med ananas
Chicken balti serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fångst: Koljafilé
Dagens vegetarisk
Tisdag3/11
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås
Paneng kyckling
Biff med gräddsås
Adana kebab
Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Dagens fisk: Torskfilé
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklinglårfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst: Torskfilé
Dagens vegetarisk
Onsdag 4/11
Wokade risnudlar
Kyckling med sataysås
Biff med champinjon
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Kyckling med BBQ sås
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst: Lax serveras med örtris
Dagens vegetarisk
Torsdag5/11
Gulaschsoppa med crème fraiche serveras med pannkakor, sylt och grädde
Biff med lök
Kyckling med currysås
Indisk köttgryta serveras med basmatiris
Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor och dill
Wokade äggnudlar
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)
Dagens fångst: Torskfilé med potatismos och lingonsylt
Dagens vegetariska
Fredag6/11
Kycklingsoppa
Biff med purjolök
Paneng kyckling
Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris
Friterade kycklingvingar
Wokade äggnudlar
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fångst: Kolja filé
Dagens vegetariska: Kashke bademjoon (stekt aubergine blandat med mynta, lök och sur yoghurt)
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!