Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 110kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka 42) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16
Måndag 12/10
Pizza
Adaspolo, pilaffris med nötfärs, linser och russin serveras med tzatziki
Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås
Paneng kyckling
Biff med gräddsås
Chicken masala serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Grill: Kobideh, Lammfärsspett med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fisk: Koljafilé
Dagens vegetariska
Tisdag 13/10
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås
Biff med champinjon
Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Mango Kyckling
Grekiska biffar serveras med tomatsås, feta ost och oliv
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Torskfilé
Dagens vegetariska
Onsdag14/10
Paneng kyckling
Biff med sojabönsås
Kycklinglår med BBQ sås
Omelett med ost, räkor, kyckling och salami
Wokade risnudlar
Grill: Kobideh, Lammfärsspett med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Lax serveras med örtris
Dagens vegetariska
Torsdag15/10
Gulaschsoppa med crème fraiche serveras med pannkakor, sylt och grädde
Indisk köttgryta serveras med basmatiris
Kyckling med sataysås
Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor och dill
Biff med Purjolök
Wokade äggnudlar
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Strömming serveras med potatismos och lingon
Dagens vegetariska
Fredag 16/10
Kycklingsoppa
Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris
Paneng kyckling
Friterade kycklingvingar
Biff med lök
Wokade äggnudlar
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill: Kobideh, Lammfärsspett med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fisk: Koljafilé med örtris
Dagens vegetariska: Mirza ghasemi (ugnsgrillade aubergin blandat med vitlök, tomat och ägg)
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!