Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 110 kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka38) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16

Måndag09/14

   Sellerigryta (khoreshte karafs)serveras med basmatiris och tzatziki

   Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås

Pizza

Chicken balti serveras med basmatiris

Wokade äggnudlar

Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Dagens fångst: Koljafilé

Dagens vegetarisk

Tisdag09/15

Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås

Grillade korv serveras med potatismos

Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris

  Dagens fisk: Torskfilé

Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklinglårfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Wokade äggnudlar

Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

   Dagens fångst: Torskfilé

Dagens vegetarisk

Onsdag 09/16

Wokade risnudlar

Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Kycklingfärslimpa

Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Dagens fångst: Lax serveras med örtris

Dagens vegetarisk

Torsdag09/17

Ärtsoppa fraiche med pannkakor, sylt och grädde

Indisk köttgryta serveras med basmatiris

Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor och dill

Wokade äggnudlar

Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)

Dagens fångst: Strömming med potatismos och lingonsylt

Dagens vegetariska

Fredag09/18

Kycklingsoppa

Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris

Friterade kycklingvingar

Wokade äggnudlar

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Dagens fångst: Koljafilé serveras med örtris

  Dagens vegetariska: Mirza ghasemi (ugnsgrillade aubergin blandat med vitlök, tomat och ägg)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *