Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 110 kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka 25) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16
Måndag 06/15
Albalopolo ( Köttbullar med basmatiris och körsbär) Pardis speciell
Pizza
Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås
Chicken balti serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fångst: Koljafilé
Dagens vegetarisk
Tisdag 06/16
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås
Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Husets spagetti Boulognes
Dagens fisk: Torskfilé
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst: Torskfilé
Dagens vegetarisk
Onsdag 06/17
Omelett med ost, kyckling, och räkor
Wokade risnudlar
Cheghartameh (Ugn grillade kycklinglår med stekta , vitlök, lök, ägg, saffran och gurkmeja)
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst: Lax serveras med örtris
Dagens vegetarisk
Torsdag 06/18
Gulaschsoppa med crème fraiche serveras med pannkakor, sylt och grädde
Indisk köttgryta serveras med basmatiris
Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor och dill
Wokade äggnudlar
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)
Dagens fångst: Strömming med potatismos och lingonsylt
Dagens vegetariska
Fredag 06/19
Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris
Friterade kycklingvingar
Wokade äggnudlar
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fångst: Koljafilé serveras med örtris
Dagens vegetariska: Kashke bademjoon (stekt aubergine blandat med mynta, lök och sur yoghurt)
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!