Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 110 kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka 18) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16
Måndag04/27
Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås
Pizza
Gheymeh, saffransdoftande gryta med nötkött och gula linser serveras med basmatiris och tzatziki
Chicken tikka masalah serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fångst: Koljafilé
Dagens vegetarisk
Tisdag04/28
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås
Köttfärslimpa serveras med grönsaker
Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst: Torskfilé
Dagens vegetarisk
Onsdag04/29
Wokade risnudlar
Kycklinglår med BBQ sås
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst: Lax serveras med örtris
Dagens vegetarisk
Torsdag04/30
Ärtsoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde
Indisk köttgryta serveras med basmatiris
Pilaffris med bondbönor, dill serveras med lammlägg
Wokade äggnudlar
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)
Dagens fångst: Torskfilé
Dagens vegetariska
Fredag 05/01 Öppettider 12:00 till16:00
Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris
Friterade kycklingvingar
Kyckling med sojabönsås
(Zereshk polo)Ugnsgrillade kyckling i tomatsås serveras med basmatiris, berberisbär och tzatziki
Wokade äggnudlar
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fångst: Koljafilé
Dagens vegetariska: Kashke bademjoon (stekt aubergine blandat med mynta, lök och sur yoghurt)
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!