Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 110kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen. (vecka 10) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16
Måndag03/02
Biff med bambuskott
Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötsås/sötsursås eller currysås)
Pizza
Paneng kyckling
Morgh charabi serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Gheymeh, saffransdoftande gryta med nötkött och gula linser serveras med basmatiris och tzatziki
Dagens fångst: Koljafilé
Dagens vegetariska: Wokade grönsaker
Tisdag03/03
Husets taco
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås
Biff med grönsaker
Huang shi kyckling
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst: Torskfilé
Dagens vegetariska
Onsdag03/04
Örtssoppa
Husets enchiladas
Omelett med räkor, ost och kyckling
Mango kyckling
Wokade risnudlar
Biff med sataysås
Koobideh Lammfärsspett med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötsås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst: Lax i ugn
Dagens vegetariska: Chana soltani
Torsdag03/05
Ärtsoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde
Indisk köttgryta serveras med basmatiris
Pilaffris med bondbönor och dill serveras med lammlägg
Kyckling med soyabönsås
Biff med Purjolök
Wokade risnudlar
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötsås/ sötsursås eller currysås)
Dagens fångst: Strömming med potatismos
Dagens vegetariska: Stekta grönsaker
Fredag03/06
Kycklingsoppa
Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris
Paneng kyckling
Biff med lök
Wokade äggnudlar
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötsås/sötsursås eller currysås)
Grill: Lammfärsspett med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fångst: koljafilé
Dagens vegetariska: Kashke bademjoon (stekt aubergine blandat med mynta, lök och sur yoghurt)
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!