Restaurang Pardis lunchbuffé Pris110 kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka8 ) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16
Måndag 02/17
Pizza’
Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås
Paneng kyckling
Biff med sataysås
Chicken tika serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Loobiapolo, saffransdoftande pilaffris med nötfärssås och brytbönor serveras med tzatziki
Grill: Kobideh, Lammfärsspett med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fisk: Koljafilé
Dagens vegetariska
Tisdag 02/18
Raggmunkar serveras med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås
Adana kebab
Biff med champinjon
Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Mango Kyckling
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Torskfilé
Dagens vegetariska
Onsdag 02/19
Kyckling med currysås
Biff med sojabönsås
Omelett med ost, räkor och kyckling
Kyckling med BBQsås
Wokade risnudlar
Grill: Kobideh, Lammfärsspett med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Lax serveras med örtris
Dagens vegetariska
Torsdag 02/20
Ärtsoppa med fläskkött pannkakor, sylt och grädde
Indisk köttgryta serveras med basmatiris
Kyckling med sataysås
Pilaffris med bondbönor och dill serveras med lammlägg
Biff med Purjolök
Wokade äggnudlar
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Strömming
Dagens vegetariska
Fredag 02/21
Kycklingsoppa
Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris
Paneng kyckling
Friterade kycklingvingar
Biff med gräddsås
Wokade äggnudlar
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill: Kobideh, Lammfärsspett med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fisk: Koljafilé med örtris
Dagens vegetariska: Kashke bademjoon (stekt aubergine blandat med mynta, lök och sur yoghurt)
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!