Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 105 kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka 31) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16

 

Måndag
Adaspolo, pilaffris med nötfärs, linser och russin serveras med tzatziki
Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grillad korv serveras med potatismos
kyckling nuggets
Chicken vindaloo serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fångst: Koljafilé
Dagens vegetarisk
Tisdag
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås
Husets Moussaka
Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst: Torskfilé
Dagens vegetarisk
Onsdag
Omelett med ost, kyckling, och räkor
Wokade äggnudlar

lasagnes
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst: Lax serveras med örtris
Dagens vegetarisk
Torsdag
Ärtsoppa crem fraiche med pannkakor ,sylt och grädde
Indisk köttgryta serveras med basmatiris
Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor och dill
Wokade äggnudlar
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)
Dagens fångst: Torskfilé
Dagens vegetariska
Fredag
Zereshkpolo(ugnsgrillade kycklinf med berberisbär serveras med basmatiris och tzatziki
Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris
Friterade kycklingvingar
Kyckling med sojabönsås
Wokade äggnudlar
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens vegetariska: Kashke bademjoon (stekt aubergine blandat med mynta, lök och sur yoghurt)

Dagens fångst: Koljafilé

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *