Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 105kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka30) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16
Måndag 22/07
Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås
Pytt i panna
Okragryta (khoreshte bamieh) serveras med basmatiris och tzatziki
Spaghetti bolognese
Chicken masalah serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Grill: Kobideh, Lammfärsspett (blandad lamm och nötkött)med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fisk: Koljafilé
Dagens vegetariska
Tisdag 23/07
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås
köttfärslimpa i ugn
Kycklinglår med currysås
Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Torskfilé
Dagens vegetariska
Onsdag 24/07
Kycklinglår med BBQ sås
Omelett med ost, räkor och kyckling
Wokade äggnudlar
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Lax serveras med örtris
Dagens vegetariska
Torsdag 25/07
Ärtsoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde
Indisk köttgryta serveras med basmatiris
Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor och dill
Wokade äggnudlar
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Torskfilé
Dagens vegetariska
Fredag 26/07
Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris
Friterade kycklingvingar
Wokade äggnudlar
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fisk: Koljafilé med örtris
Dagens vegetariska: Kashke bademjoon (stekt aubergine blandat med mynta, lök och sur yoghurt)
Zereshkpolo(ugnsgrillade kycklinf med berberisbär serveras med basmatiris och tzatziki
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!