Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 105kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka 29) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16
Måndag 16/07
Husets köttbullar serveras med potatismos,brunsås och lingon
Zereshkpolo (Ugnsgrillade kyckling med berberisbär med basmatiris och tzatziki)
Loobiapolo, saffransdoftande pilaffris med nötfärs och haricots Verts
Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås
Chicken tikka serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fisk: Koljafilé
Dagens vegetariska
Tisdag 17/07
Shividpolo ba morgh(Pilaffris med dill och kyckling )
Grillad korv och potatismos
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås
Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Torskfilé
Dagens vegetariska
Onsdag 18/07
Omelett med ost, räkor och kyckling
Wokade risnudlar
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Chicken fajtas
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Lax serveras med örtris
Dagens vegetariska
Torsdag 18/07
Ärtsoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde
Indisk köttgryta serveras med basmatiris
Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor och dill
Wokade äggnudlar
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Makrillfilé serveras med potatismos
Dagens vegetariska
Fredag 19/07
Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris
Havij polo(pilaffris med morot och kyckling )
Friterade kycklingvingar
Wokade äggnudlar
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fisk: Koljafilé med örtris
Dagens vegetariska: : Kashke bademjoon (stekt aubergine blandat med mynta, lök och sur yoghurt)
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!