Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 105:- kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka 25) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16

Måndag 17/06
Gillade fläskspett serveras med bearnisesås och klyftpotatis


Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)


Strimlad biff med gäddsås


Indisk kycklinggryta serveras med basmatiris


Wokade äggnudlar


Sellerigryta (khoreshte karafs) serveras med basmatiris och tzatziki


Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki


Dagens fisk: Koljafilé


Dagens vegetariska


Tisdag 18/06
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås
Pizza buffé
Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Biff med champinjoner
Kyckling och grönsaker i currysås
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Torskfilé
Dagens vegetariska
Onsdag 19/06
Aloomosama( ugn grillade kyckling) speciell pardis
Paneng kyckling
Biff med sojabönsås
Omelett med ost, räkor, kyckling
Wokade risnudlar
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Lax serveras med örtris
Dagens vegetariska
Torsdag20/06
Ärtsoppa med fläskkött med pannkakor, sylt och grädde
Indisk köttgryta serveras med basmatiris
Kyckling med sataysås
Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor och dill
Biff med Purjolök
Wokade äggnudlar
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Strömming
Dagens vegetariska
Fredag21/06
Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris
Paneng kyckling
Biff med lök
Friterade kycklingvingar
Wokade äggnudlar
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fisk: Koljafilé
Dagens vegetariska: Kashke bademjoon (stekt aubergine blandat med mynta, lök och sur yoghurt)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.