Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 105 kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka 23) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16

Måndag 06/03
Husets falukorv med potatismos


Gheymeh(nötgryta med gula linser serveras med basmatiris och tzatziki)


Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås


Paneng kyckling


Biff med sataysås


Chicken balti serveras med basmatiris


Wokade äggnudlar


Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki


Dagens fisk: Cooking fish


Dagens vegetariska


Tisdag 06/04
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås


Husets moussaka


Biff med champinjon


Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris


Mango Kyckling


Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki


Wokade äggnudlar


Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)


Dagens fisk: Torskfilé


Dagens vegetariska


Onsdag 06/05
Husets lasagne


Kyckling med currysås


Biff med sojabönsås


Omelett med ost, räkor och kyckling


Wokade risnudlar

Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Lax serveras med örtris
Dagens vegetariska
Torsdag 06/06
Ärtsoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde
Indisk köttgryta serveras med basmatiris
Kyckling med sataysås
Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor och dill
Biff med Purjolök
Wokade äggnudlar
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Strömming
Dagens vegetariska
Fredag 06/07
Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris
Paneng kyckling
Friterade kycklingvingar
Biff med lök
Wokade äggnudlar
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill: Kobideh, Lammfärsspett (blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fisk: Koljafilé med örtris
Dagens vegetariska: Kashke bademjoon (stekt aubergine blandat med mynta, lök och sur yoghurt)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.