Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 105kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka 22) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16

Måndag 27/05
lavastensgrillad fläskkotlett serveras
med klyftpotatis och bearnaisesås


Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)


Paneng kyckling


Chicken tikka serveras med basmatiris


Wokade äggnudlar


Fesenjoon, valnötsgryta med granatäppelsås och kyckling serveras med basmatiris


Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki


Dagens fisk: Koljafilé


Dagens vegetariska


Tisdag 28/05
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås


Grillad korv serveras med potatismos


Biff med champinjon


Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris


Huang shi kyckling


Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki


Wokade äggnudlar


Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)


Dagens fisk: Torskfilé


Dagens vegetariska


Onsdag 29/05
Paneng kyckling


Biff med grönsaker


Omelett med ost, räkor, kyckling


Wokade risnudlar


Pesiska biffar


Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki


Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris


Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)


Dagens fisk: Lax serveras med örtris


Dagens vegetariska


Torsdag 30/05

Kristi himmelsfärds dag

Öppettid:12:00-16:00
Gulaschsoppa med crème fraiche med pannkakor, sylt och grädde

Indisk köttgryta serveras med basmatiris


Kyckling med sataysås


Lammlägg med pilaffris med bondbönor och dill


Biff med Purjolök


Wokade äggnudlar


Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki


Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)


Dagens fisk: Strömming serveras med potatismos och lingon


Dagens vegetariska


Fredag 31/05
Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris

Friterade kycklingvingar


Kyckling med sojabönsås


Biff med lök


Wokade äggnudlar


Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)


Grill: Kobideh, Lammfärsspet(*blandad lamm och nötkött)t med grillad tomat, basmatiris och tzatziki


Dagens fisk: Koljafilé med örtris


Dagens vegetariska: Mirza ghasemi (ugnsgrillade aubergin blandat med vitlök, tomat och ägg)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *