Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 105kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka 22) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16
Måndag 27/05
lavastensgrillad fläskkotlett serveras
med klyftpotatis och bearnaisesås
Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Paneng kyckling
Chicken tikka serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Fesenjoon, valnötsgryta med granatäppelsås och kyckling serveras med basmatiris
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fisk: Koljafilé
Dagens vegetariska
Tisdag 28/05
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås
Grillad korv serveras med potatismos
Biff med champinjon
Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Huang shi kyckling
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Torskfilé
Dagens vegetariska
Onsdag 29/05
Paneng kyckling
Biff med grönsaker
Omelett med ost, räkor, kyckling
Wokade risnudlar
Pesiska biffar
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Lax serveras med örtris
Dagens vegetariska
Torsdag 30/05
Kristi himmelsfärds dag
Öppettid:12:00-16:00
Gulaschsoppa med crème fraiche med pannkakor, sylt och grädde
Indisk köttgryta serveras med basmatiris
Kyckling med sataysås
Lammlägg med pilaffris med bondbönor och dill
Biff med Purjolök
Wokade äggnudlar
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Strömming serveras med potatismos och lingon
Dagens vegetariska
Fredag 31/05
Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris
Friterade kycklingvingar
Kyckling med sojabönsås
Biff med lök
Wokade äggnudlar
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill: Kobideh, Lammfärsspet(*blandad lamm och nötkött)t med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fisk: Koljafilé med örtris
Dagens vegetariska: Mirza ghasemi (ugnsgrillade aubergin blandat med vitlök, tomat och ägg)
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!