Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 105 kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka 20) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16
Måndag 13/05
Pizza buffe
Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås
Paneng kyckling
Biff med sataysås
Chicken balti serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Okragryta (khoreshte bamieh) serveras med basmatiris och tzatziki
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fisk: Koljafilé
Dagens vegetariska
Tisdag 14/05
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås
Husets mexikansk tallrik
Biff med champinjon
Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Mango Kyckling
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Torskfilé
Dagens vegetariska
Onsdag 15/05
Husets kycklinglår med BBQ sås
Paneng kyckling
Biff med sojabönsås
Omelett med ost, räkor och kyckling
Wokade risnudlar
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Lax serveras med örtris
Dagens vegetariska
Torsdag 16/05
Gulaschsoppa med crème fraiche med pannkakor, sylt och grädde
Indisk köttgryta serveras med basmatiris
Kyckling med sataysås
Pilaffris med bondbönor och dill serveras med lammlägg
Strimlad biff med grädde
Wokade äggnudlar
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Strömming serveras med potatismos och lingon
Dagens vegetariska
Fredag 17/05
indisk kycklinggryta serverad med basmatiris
Paneng kyckling
Friterade kycklingvingar
Biff med lök
Wokade äggnudlar
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fisk: Koljafilé
Dagens vegetariska: Mirza ghasemi (ugnsgrillade aubergin blandat med vitlök, tomat och ägg)
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!