Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 105 kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka 19) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16

Måndag 06/05
Husets pytt i panna
Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Paneng kyckling
Chicken tikka serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Adaspolo(Pilafris med nötfärs linser och russin serveras med tzatziki )
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fisk: Koljafilé
Dagens vegetariska
Tisdag 07/05
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås
Tandoorikebab serveras med basmatiris och tzatziki
Biff med champinjon
Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Huang shi kyckling
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Torskfilé
Dagens vegetariska
Onsdag 08/05
Paneng kyckling
Biff med grönsaker
Husets enchiladas
Omelett med ost, räkor, kyckling och salami
Wokade risnudlar
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Lax serveras med örtris
Dagens vegetariska
Torsdag 09/05
Ärtsoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde
Indisk köttgryta serveras med basmatiris
Kyckling med sataysås
Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor och dill
Biff med Purjolök
Wokade äggnudlar
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Torskfilé
Dagens vegetariska
Fredag 10/05
Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris
Paneng kyckling
Friterade kycklingvingar
Kyckling med sojabönsås
Biff med lök
Wokade grönsaker
Wokade äggnudlar
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill: Kobideh, Lammfärsspett med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fisk: Koljafilé med örtris
Dagens vegetariska: kashkebademjoon (stekt aubergine blandat med mynta, lök och sur yoghurt)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.