Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 105 kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka 16) Lunchen serveras mellan 12:00- 16:00 Tel: 031-15 26 16

Måndag 15/04
Husets kycklingschnitzel serveras med klyftpotatis och rödvinssås


Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)


Paneng kyckling


Biff med grönsaker


Chicken vindaloo serveras med basmatiris


Wokade äggnudlar


Gheymeh (nötgryta med gula linser serveras med tzatziki och basmatiris


Grill: Kobideh, Lammfärsspet(blandad lamm och nötkött)t med grillad tomat, basmatiris och tzatziki


Dagens fisk: Koljafilé


Dagens vegetariska


Tisdag 16/04
Raggmunkar serveras med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås


Turkiska kebabrulle


Biff med champinjon


Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris


Mango Kyckling


Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki


Wokade äggnudlar


Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)


Dagens fisk: Torskfilé


Dagens vegetariska


Onsdag 17/04
Pizza buffe


Kyckling med currysås


Biff med sojabönsås


Omelett med ost, räkor och  kyckling


Wokade risnudlar


Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki


Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris


Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)


Dagens fisk: Lax serveras med örtris


Dagens vegetariska


Torsdag 18/04
Gulaschsoppa mer crem fraiche med pannkakor ,sylt och grädde


Indisk köttgryta serveras med basmatiris


Kyckling med sataysås


Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor och dill


Biff med Purjolök


Wokade äggnudlar


Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki


Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)


Dagens fisk: Strömming serveras med potatismos och lingon


Dagens vegetariska


Fredag 19/04
Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris


Paneng kyckling


Friterade kycklingvingar


Biff med lök


Wokade äggnudlar


Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)


Grill: Kobideh, Lammfärsspett (blandad lamm och nötkött)med grillad tomat, basmatiris och tzatziki


Dagens fisk: Koljafilé med örtris


Dagens vegetariska: Mirza ghasemi (ugnsgrillade aubergin blandat med vitlök, tomat och ägg)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.