Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 105 kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka 15) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16
Måndag 08/04
Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Paneng kyckling
Chicken vindaloo serveras med basmatiris
Strimlad biff med gräddsås
Wokade äggnudlar
Ugnsgrillade kyckling med spenatsås och plommon (pardis speciell)
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fångst: Koljafilé
Grillad korv med BBQ sås
Dagens vegetarisk
Tisdag 09/04
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås
Persiska biffar
Biff med champinjon
Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Huang shi kyckling
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst: Torskfilé
Dagens vegetarisk
Onsdag 10/04
Kycklinglår med curry sås
Mango kyckling
Biff med grönsaker
Omelett med ost, kyckling, och räkor
Wokade risnudlar
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fångst: Lax serveras med örtris
Dagens vegetarisk
Torsdag 11/04
Ärtsoppa med fläskkött serveras med pannkakor, sylt och grädde
Indisk köttgryta serveras med basmatiris
Kyckling med sataysås
Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor och dill
Biff med Purjolök
Wokade äggnudlar
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)
Dagens fångst: Torskfilé
Dagens vegetariska
Fredag 12/04
Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris
Kyckling med grönsaker
Friterade kycklingvingar
Kyckling med sojabönsås
Biff med lök
Wokade äggnudlar
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fångst: Koljafilé serveras med örtris
Dagens vegetariska: Kashke bademjoon (stekt aubergine blandat med mynta, lök och sur yoghurt)
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!