Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 105:- kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka12) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16

Måndag 25/03
Husets pytt i panna
Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Biff med sataysås
Zereshkpolo(ugnsgrillade kycklinf med berberisbär serveras med basmatiris och tzatziki=
Chicken vindaloo serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar

Kyckling med grönsaker
Grill: Kobideh, Lammfärsspett med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fisk: Koljafilé
Dagens vegetariska
Tisdag 26/03
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås
Kebabtallrik
Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Entrecote med pepparsås
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Torskfilé
Dagens vegetariska
Onsdag 27/03
Husets hamburgare
Paneng kyckling
Biff med sojabönsås
Omelett med ost, räkor, kyckling och salami
Wokade risnudlar
Grill: Kobideh, Lammfärsspett med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Lax serveras med örtris
Dagens vegetariska
Torsdag 28/03
Ärtsoppa med fläskkött med pannkakor, sylt och grädde
Indisk köttgryta serveras med basmatiris
Kyckling med sataysås
Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor och dill
Biff med Purjolök
Wokade äggnudlar
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Strömming
Dagens vegetariska
Fredag 29/03
Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris
Paneng kyckling
Ryggbiff med lök serveras med brunsås
Friterade kycklingvingar
Wokade äggnudlar
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill: Kobideh, Lammfärsspett med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fisk: Koljafilé
Dagens vegetariska: Kashke bademjoon (stekt aubergine blandat med mynta, lök och sur yoghurt)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *