Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 105 kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka 6) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16
Måndag 04/02
Husets falukorv med potatismos
Fiskgratäng
Adaspolo ;pilaffris med nötfärs ,linser och russin serveras mad tzatziki och basmatiris
Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Paneng kyckling
Biff med sataysås
Chicken vindaloo serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Grill: Kobideh, Lammfärsspet(blandad lamm och nötkött)t med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fisk: Koljafilé
Dagens vegetariska
Tisdag 05/02
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås
Kebabtalrik
Biff med champinjon
Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Mango Kyckling
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Torskfilé
Dagens vegetariska
Onsdag 06/02
Husets enchiladas
Paneng kyckling
Biff med sojabönsås
Omelett med ost, räkor, kyckling
Wokade risnudlar
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Lax serveras med örtris
Dagens vegetariska
Torsdag 07/02
Gulaschsoppa med ceem fraiche med pannkakor,sylt och grädde
Indisk köttgryta serveras med basmatiris
Kyckling med sataysås
Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor och dill
Biff med Purjolök
Wokade äggnudlar
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Strömming
Dagens vegetariska
Fredag 08/02
Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris
Kyckling med currysås
Friterade kycklingvingar
Biff med lök
Wokade äggnudlar
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fisk: Koljafilé med örtris
Dagens vegetarisk:Mirzaghasemi (ugnsgrillade aubergin blandad med vitlök ,tomat och ägg)
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!