Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 105kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka 5) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16
Måndag 20/01
Grillade fläskkarre
Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås
Paneng kyckling
Biff med sataysås
Chicken vindaloo serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Loobiapolo,saffransdoftande pilaffris med brybönor och köttfärssås
Grill: Kobideh, Lammfärsspet(blandad lamm och nötköttt) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fisk: Cooking fisk
Dagens vegetariska
Tisdag 29/01
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås
Turkiska kebabrulle
Biff med champinjon
Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Mango Kyckling
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Torskfilé
Dagens vegetariska
Onsdag 30/01
Husets lasagne
Paneng kyckling
Biff med sojabönsås
Omelett med ost, räkor och kyckling
Wokade risnudlar
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Lax serveras med örtris
Dagens vegetariska
Torsdag 31/01
Ärtsoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde
Indisk köttgryta serveras med basmatiris
Kyckling med sataysås
Pilaffris med bondbönor och dill serveras med köttgryta
Biff med Purjolök
Wokade äggnudlar
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Strömming
Dagens vegetariska
Fredag 01/02
Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris
Paneng kyckling
Friterade kycklingvingar
Biff med lök
Wokade äggnudlar
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fisk: Koljafilé med örtris
Dagens vegetariska: kashke bademjoon(stekt aubergine blandat med mynta,lök ock sur yoghurt)
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!