Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 100 kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka 51) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16
Måndag 17/12
Husets kycklingschnitzel serveras med klyftpotatis och rödvinssås
Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Paneng kyckling
Biff med sataysås
Chicken balti serveras med basmatiris
Wokade äggnudlar
Zereshkpolo (ugnsgrillade kyckling med berberisbär serveras med basmatiris och tzatziki)
Grill: Kobideh, Lammfärsspett med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fisk: Koljafilé
Dagens vegetariska
Tisdag 18/12
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås
Husets lasang
Biff med champinjon
Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris
Mango Kyckling
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Wokade äggnudlar
Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Torskfilé
Dagens vegetariska
Onsdag 19/12
Husets mosaka
Paneng kyckling
Biff med sojabönsås
Omelett med ost, räkor och kyckling
Wokade risnudlar
Grill: Kobideh, Lammfärsspett med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Lax serveras med örtris
Dagens vegetariska
Torsdag 20/12
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
Indisk köttgryta serveras med basmatiris
Kyckling med sataysås
Pilaffris med bondbönor och dill serveras med lammlägg
Biff med Purjolök
Wokade äggnudlar
Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)
Dagens fisk: Makrill
Dagens vegetariska
Fredag 21/12
indisk kycklinggryta serverad med basmatiris
Paneng kyckling
Friterade kycklingvingar
Biff med lök
Wokade äggnudlar
Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)
Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki
Dagens fisk: Koljafilé
Dagens vegetariska: Kashke bademjoon (stekt aubergine blandat med mynta, lök och sur yoghurt)
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!