Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 100 kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka 49) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16

Måndag 03/

Falukorv med potatismos

 

 

Adaspolo, pilaffris med nötfärs, linser och russin serveras med tzatziki

 


Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås


Paneng kyckling


Biff med sataysås


Chicken vindaloo serveras med basmatiris


Wokade äggnudlar


Grill: Kobideh, Lammfärsspett med grillad tomat, basmatiris och tzatziki


Dagens fisk: Koljafilé


Dagens vegetariska


Tisdag 04/12
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås


Husets hamburgaretallrik


Biff med champinjon


Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris


Mango Kyckling


Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki


Wokade äggnudlar


Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)


Dagens fisk: Torskfilé


Dagens vegetariska


Onsdag 05/12
Mexikansk tallrik


Paneng kyckling


Biff med sojabönsås


Omelett med ost, räkor och kyckling


Wokade risnudlar


Grill: Kobideh, Lammfärsspett med grillad tomat, basmatiris och tzatziki


Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris


Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)


Dagens fisk: Lax serveras med örtris


Dagens vegetariska

Torsdag 06/12
Ärtsoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde


Indisk köttgryta serveras med basmatiris


Kyckling med sataysås


Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor


Biff med Purjolök


Wokade äggnudlar


Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki


Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)


Dagens fisk: Strömming


Dagens vegetariska


Fredag 07/12

Öppettider
Lunch11:00-15:00
Afterwork 18:00-23:00


Paneng kyckling


Friterade kycklingvingar


Biff med lök


Wokade äggnudlar


Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)


Grill: Kobideh, Lammfärsspett med grillad tomat, basmatiris och tzatziki


Dagens fisk: Koljafilé

Dagens vegetariska: Kashke bademjoon (stekt aubergine blandat med mynta, lök och sur yoghurt)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.