Restaurang Pardis lunchbuffé Pris 110 kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd & kaffe till lunchen (vecka 6) Lunchen serveras mellan 11:00- 15:00 Tel: 031-15 26 16

Måndag 02/08

   Sellerigryta (khoreshte karafs)serveras med basmatiris och tzatziki

   Friterade kyckling, vårrullar och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås

Pizza

Kyckling med ananas

Chicken balti serveras med basmatiris

Wokade äggnudlar

Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Dagens fångst: Koljafilé

Dagens vegetarisk

Tisdag 02/09

Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon/löksås

Enchiladas

Paneng kyckling

Örtgryta med nötkött och röda bönor serveras med basmatiris

  Dagens fisk: Torskfilé

Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklinglårfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Wokade äggnudlar

Friterade räkor, vårrullar och kyckling (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

   Dagens fångst: Torskfilé

Dagens vegetarisk

Onsdag 02/10

Wokade risnudlar

Kycklinglår med BBQ-sås

Kyckling med sataysås

Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Aubergingryta med kalvkött serveras med basmatiris

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Dagens fångst: Lax serveras med örtris

Dagens vegetarisk

Torsdag 02/11

Ärtsoppa

Kyckling med currysås

Indisk köttgryta serveras med basmatiris

Lammlägg serveras med pilaffris med bondbönor och dill

Wokade äggnudlar

Grill: Jojeh kabab (Grillad kycklingfilé) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/ sötsursås eller currysås)

Dagens fångst: Torskfilé  med potatismos och lingonsylt

Dagens vegetariska

Fredag 02/12

Kycklingsoppa

Paneng kyckling

Indisk kycklinggryta serverad med basmatiris

Friterade kycklingvingar

Wokade äggnudlar

Friterade vårrullar, kyckling och räkor (serveras med jordnötssås/sötsursås eller currysås)

Grill: Kobideh, Lammfärsspett(blandad lamm och nötkött) med grillad tomat, basmatiris och tzatziki

Dagens fångst: Kolja filé

  Dagens vegetariska: Mirza ghasemi (ugnsgrillade aubergin blandat med vitlök, tomat och ägg)

(Zereshkpolo )Ugnsgrillade kyckling i tomatsås serveras med basmatiris, berberisbär och tzatziki

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *